Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ! ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΖΟΥΖΟΥΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 η εκδήλωση του Δήμου «Χριστούγεννα στην πόλη» με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Γρεβενων κ. Γιώργος Δασταμάνης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Πολιτισμού κ. Χρήστο Πέτρου καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της κ. Ντίνας Αντωνίου σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα Έθιμα των Ελλήνων, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν με τη Διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου και τα Χριστουγεννιάτικα Διατροφοζουζουνίσματα.
Οι δράσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία της λαχαναγοράς όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, να βαφούν σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και να επιδοθούν σε διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Στη συνέχεια, θερμή υπήρξε η υποδοχή του Άγιου Βασίλη με τον οποίο τα παιδιά φωτογραφήθηκαν, είπαν τα κάλαντα και τέλος στόλισαν ένα δεντράκι της πλατείας. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτική επίδειξη από μαθητές της σχολής χορού Mueve Latino της Μαρίας Ράμμου.

Ακολουθούν φώτο από τα Διατροφοζουζουνίσματα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου